ADVIES OP MAAT: NAME IT

name it

Het aanbrengen van aanpassingen in je bedrijf om de ARBO-situatie beter te maken, zit in kleine dingen. Het hoeven geen grote, dure aanpassingen te zijn. Juist de kleine dingen hebben het meeste effect.

Denk bijvoorbeeld aan goede bureaustoelen, de hoogte van het bureau ietsjes aanpassen zodat de persoon die eraan werkt net iets rechter zit, een korte toelichting verspreiden onder de collega’s over welke houding je aan moet nemen om juist te tillen zonder je rug over te belasten, enzovoort. You Name It en een simpele maatregel is mogelijk. Veel maatregelen kosten zelfs helemaal niets extra’s, omdat een werknemer deze simpelweg kan uitvoeren. Voor het grote deel van de rest van de maatregelen, is een advies op maat de beste oplossing.

Bij een advies op maat komt een medewerker van Name It langs bij het bedrijf. Deze medewerker van Name It gaat alle bureaus langs en controleert of de werknemer in kwestie de juiste houding heeft. Zo niet, dan maakt de medewerker van Name It enkele aanpassingen aan het bureau of de stoel zodat de werknemer vanzelf beter gaat zitten. In sommige gevallen zal blijken dat de stoel moet worden vervangen. De medewerker van Name It brengt hiervoor een catalogus mee, zodat het snel en efficiënt de juiste stoelen in de juiste hoeveelheid kunnen worden besteld.

Wanneer u zoekt op het internet naar de naam Name It, is de kans groot dat u terecht komt bij Amazingkids.nl. Name It is namelijk ook een merk dat kinderkleding ontwerpt. Vergis u niet, de Name It adviseur heeft een ander doel voor ogen.

Zijn of haar doel is om in uw bedrijf alles Arbo-proof te maken. Dat betekent dat alles wordt nagegaan en nagekeken. De medewerker heeft hier ervaring mee en weet dus precies waar te kijken. Het resultaat is een simpel rapport met alle maatregelen die zijn al genomen (dit zijn de kleine maatregelen) en de maatregelen die nog dienen worden genomen. De maatregelen die nog moeten worden genomen, zullen vervolgens met een persoon van uw bedrijf worden doorgenomen en zoveel mogelijk ter plekke worden opgelost. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van benodigde meubels en materiaal, waarbij meteen opties worden bekeken en toegelicht. Efficiëntie staat bij Name It hoog in het vaandel, want tijd kost geld. Het is dus totaal onnodig om te veel tijd te besteden aan een maatregel waar men weinig geld aan uit wilt geven.

Bij Name It volgen ze daarom duidelijke procedures. Dit houdt de tijd kort. Het gehele Arbo-adviesrapport kan namelijk binnen 1 dag worden geregeld. Dan hoeft u er bovendien niet meer naar om te kijken en weet u zeker dat de zaakjes goed zijn geregeld of dat er een to-do list is waarbij de laatste dingen worden geregeld. Wij begrijpen dat dit belangrijk voor u is en daarom bieden wij graag dit complete pakket aan u aan.

Heeft u verder nog vragen over het bezoek van een medewerker van Name It aan uw bedrijf voor een Arbo-advies op maat, binnen 1 dag, waarbij de meeste acties ter plekke zullen worden opgelost? Contact ons dan snel en dan komen wij er snel bij u op terug.

Terug naar HOME.