Isolatie contole arbo

Lijkt het met een flinke wind alsof het in de woning ook waait ? dan is het tijd voor woning isolatie. Woning isolatie zorgt ervoor dat er in de woning minder overlast wordt ervaren van de invloeden van buitenaf en daarbij zorgt de isolatie voor een beter klimaat in de gehele woning.

Spouwmuurisolatie is voor het probleem van een koude/ frisse wind in de woning dé perfecte oplossing. Bij deze vorm van isolatie is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de juiste manier van installatie en het soort product. Iedere woning is anders en zo kan het zomaar zijn dat voor uw woning een hele andere aanpak nodig is als bij andere woningen.

In sommige gevallen blijkt er al isolatie aanwezig te zijn in de spouwmuur. Als de isolatie nog voldoet maar bijvoorbeeld is ingezakt kan het desbetreffende product worden bij gespoten. Vaak blijkt dat de isolatie niet meer voldoet en de spouwmuur of moet worden bijgevuld met een ander product of moet worden leeggezogen. Het leegzuigen van de spouwmuur is kostbaar en een behoorlijke klus.

Isolatie van de vloer en/of bodem is vaak makkelijk uit te voeren. Wel is het raadzaam deze werkzaamheden uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf zodat je verzekerd kan zijn van goed uitgevoerd werk. Deze isolatie vorm kan zelfs problemen voorkomen zoals vocht- en weerplekken in de woning. Om deze reden is isolatie niet alleen goed voor de gezondheid van de woning maar ook voor die van u en uw huisgenoten.

Meer informatie over isolatie ? neem dan eens een kijkje op de website van schotgroep isolatie. Door de jaren lange ervaring heeft dit bedrijf een assortiment met de beste producten. Ze  helpen u graag met de keuze naar het product welke het beste bij de woning past.